Det är måndag, en sen vårkväll 2019 i Köpenhamn. Nycklarna till den nya lägenheten överlämnades för några få dagar sen, möblerna har flyttat in, men väggarna är bleka som krita. Fram med datorn, några sökningar på nätet men inspirationen till vad som skulle pryda väggarna dök ändå inte upp.

Det var så idén till SimplyPoster uppstod.

Vi brinner för att producera posters av högsta kvalitet. Vi lever och andas för att göra en vit vägg till en berättelse om en livsstil. En livsstil där motivet på väggen berättar en historia om ditt hem och din person. Vi finns i Danmark och vår stil är nordisk.

Vår passion har så småningom förvandlats till ett företag. Ett företag som vi har kunnat bygga upp mot bakgrund av att vi strävar efter att leverera kvalitet och personlig service till våra kunder.

När du beställer en poster hanterar vår produktionsavdelning beställningen manuellt och med precision. Efter beställningen produceras din poster i högsta kvalitet, genom att använda ordentlig gammaldags tryckfärg.När postern har tryckts beskärs den noggrant för hand med kniv och linjal, innan den granskas för tryckfel eller liknande.Processen för att producera en enda poster är lång, men det är värt det när man ser kvaliteten på resultatet!

 

”Art is too important not to share”