Papper kostar träd!

Som företag och som människor har vi alla ett ansvar för att ta hand om vår gemensamma värld och planet. Därför har vi byggt SimplyPoster på ett hållbart sätt, där allt papper vi använder är ekologiskt och miljövänligt.

Vi samarbetar med olika lokala och internationella hjälporganisationer där vi tillsammans bidrar i kampen om en grönare planet.

Ett samarbete som vi är särskilt stolta över är det stöd vi ger till Plant et Træ. Vårt stöd och nära samarbete med den här danska välgörenhetsorganisationen innebär att vi planterar nya träd i de danska skogarna. Vårt samarbete bygger bland annat på att vi med ekonomiskt stöd tillsammans planterar nya gröna träd som kompensation för den mängd papper vi använder till att producera posters.

När du köper en poster på SimplyPoster, är du därför också med i kampen om en grön och mer hållbar planet, och stödjer samtidigt nyplantering av träd i Danmark.

Vi gör allt vi kan för att varje dag bli ännu grönare och mer hållbara, för om vi alla står tillsammans och gör en liten skillnad kan vi hjälpa vår planet på rätt väg!

 

Plant et Træ | Din støtte gør en forskel